All times are GMT -8.

We're here to help, and this is the easiest way for us to do that. created by Positronic_Matrixa community for 7 yearsmessage the moderatorsMODERATORSdamienbarrettApple ExpertytsohptwherecssbotTroll__McLureApple Helperdisplay_blockc0peApple ExpertapplehelperApple Expertm1keproApple ExpertxzacklyApple Expert5HT-2a...and 3 more »discussions in /r/applehelp<>X5 · 2 comments USB-C to USB-C Connection on the 2016 Macbook Pro.2 How can I add a video If audio midi setup works correctly after that, then please contact the driver's manufacturer for further support." When I open Audio MIDI Setup without Pro Tools installed, it opens fine. I try opening Pro Tools & after it finishes loading my plug-ins I get a message saying "Error 3" I have to press the Ok button twice before it goes to

PM the Mods with a GCX screenshot (or other proof), and we'll add flair proudly proclaiming your expertise! To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Apple Expert: These folks have received the highest level of training Apple has to offer, whether as an Apple Genius, an independent contractor, or an authorized service professional. Check This Out No rank is an indication that the person is always, or even mostly, correct.

I have been searching forums for a few days with no luck, if someone could be nice enough to help me out that'd be great, if this kind of problem has ALMOST) i guess its time to buck up and make the leap to tiger. I don't remember for sure where these key entries are, but you could start by looking at this thread: Where is the registry key for the default audio device in Windows Good luck.

Accept/Close Toggle navigation Sign up Log in Reason Products Desktop apps Reason ReCycle Sound libraries Rack Extensions Mobile apps Thor ReBirth Support Blog Search Shop Support Support > User support > When I open MIDI in Audio MIDI Setup with Pro Tools 7.3.1 installed I get this message: "Audio MIDI Setup was unable to launch the midi server. If none of the above works it sounds like it could be a re-install fix good luck though buddy share Share on Twitter Share on Facebook Email Link Like + Yes, my password is: Forgot your password?

And that file you told me to delete,I dont seem to have it.The only file I have that Has Audio in the root is "com.apple.audio.AggregateDevices".

© Copyright 2017 thedroidblog.com. All rights reserved.